fredag 1 januari 2010

New Year's Super Eve

Igår hälsade vi år 2010 välkommet med en fest alá Superhjältar hemma hos Magnus, Marina och Asta i deras nya superfräscha lägenhet i Gubbängen.


Superman tillika festarrangören Magnus, Professor Chaos and General Disarray deltog...


...liksom värdinnan Supergirl Marina...


...och sötnosarna Star Wars- Asta och Törnrosa.


Jag och Lilly klädde ut oss till Pink Skurt och Lilly Skurt. Jag hade sytt matchande rosa capes och våra vapen var två mycket farliga trollspön tillverkade av sugrör och krullat presentband. Dom fick dock gömmas efter ett tag eftersom Lilly Skurt såg det som sitt uppdrag att äta upp sitt trollspö. Bilden var kanske inte så demonstrativ...


Mimmi pigg relaxar i soffan under en av kvällens lekaktiviteter - musiktävlingen. Vi fick även gå tipspromenad med superhjältefrågor och fördjupa oss i julkunskap.


Vår lilla superbebis firade det nya året med att faktiskt röra sig frammåt!!! Efter mycket hejande och peppande förflyttade hon sig flera meter.


Partybebisen höll sig vaken ända tills kvart i tolv. Här tar hon en svängom med sin danspartner Ante.


Dom som inte hade sovande ungar i huset begav sig ut för att skjuta iväg några nyårsraketer, vi andra ringde in det nya året med Janne.


Sen övergick vi till lite mer vuxenlekar. Ut med misteln och in med discokulan, alla som befann sig under den var tvungna att dansa. Rasmus på luffen fick sig en omgång. Maten var förövrigt fantastiskt god. Till förätt åt vi Halloumi, fikon och oliver, huvudrätten bestod av en perfekt tjälknöl ackompanjerad med potatisgratäng, smörstekt sparris och rödvinssås, och till efterrätt ånjöts en superb Crème brûlé.

Halv tre låg jag och Lilly nedbäddade i vår egen säng. Vi skickar ett tack till Magnus och Marina för en fantastisk nyårskväll och önskar alla er andra ett supergott nytt år!

/Pink Skurt, Lilly Skurt och Superpappa Micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar