fredag 18 september 2009

Värsta dagen

Värsta dagen - del 1: Lilly inledde dagen med upptäcka att hon kunde vända sig från ryggläge till magläge. Helt själv. Denna nya skill användes sedan hela förmiddagen. Problemet som uppstod efter runtrullningen var bara att Lilla Fröken egentligen inte tycker om att ligga på magen, och blev således SUR. Gång på gång på gång.





Värsta dagen - del 2: Andra delen av dagen spenderades i skogen. Man måste ju passa på när tillfälle ges att skogsmulla sig riktigt ordentligt. Lilly körde lite skogsbjörn och åkte runt på mamma. Observera att jag inte har börjat använda blått läppstift, utan har konsumerat löjligt mycket blåbär.





Värsta dagen - del 3: Efter skogen väntade betongdjungeln, närmare bestämt Globen och Tant Carro, Tant Sara och Tant Frida. Självklart var det som vanligt lika mysigt att träffas. Lilly var dock lite sur över att vi inte tittade på varuhuset. Hon hade ju faktiskt sett fram emot det hela veckan.


Halv tio körde skrikbilen in på parkeringen. Hon med den stora Rösten har somnat, och jag har äntligen fått sätta mig en sekund. Nu är planen en piggelin och ett försök att slå alla som ligger före mig i Blitz-tabellen. God damnit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar