onsdag 21 oktober 2009

Wiiiiiii!

När jag och Lilly återhämtat oss ifrån fladdermuschocken upptäckte vi ju till vår stora glädje att Partybussen anlänt till Gnesta. Och när Partybussen är i stan, ja då är det ju fest. Oavsett vilken veckodag det må vara.


Lilly gosar lite med fladdermusens stolta ägare, Lars.


Efter allt gosandes var avklarat intogs middag. Med lite älg i magen var alla sedan redo för kvällens aktivitet. Nintendo Wii Fit plockades fram och jävlar annaman grävdes upp. Nu jäklar skulle vi bli slimmade.


Mickes tävlingsinstinkter ligger ju inte så djupt begravna, så han körde hårt. Sent innan han gick och lade sig lyckades han plocka ett rekord i fotbollsnickar. Detta firades med ett segervarv runt Partybussen endast iförd kalsonger. Att tillägga är att karln var spiknykter.


Min taskiga balans arbetade inte till min fördel under spelets gång. Men roligt var det i alla fall.


Finbesöket hade ett antal timmars timmars träning bakom sig, så i många grenar var vi helt klart chanslösa. Lars demonstrerade hur grenen Hoola Hoop utövas på bästa sätt.


I morse var vi alla lite trötta. Lilly hängde lite i sin fina stol hon fått av mormor och morfar. Och läste den så JÄVLA BRAIGA BOKEN såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar