lördag 24 oktober 2009

Lillys Lördag i bilder - 24 oktober

Jag började min lördag med att stirra mamma djupt i ögonen. Jag försökte avgöra om det skulle hända något spännande idag. Men mamma bara ruskade på huvudet och svarade att även om jag nästan är friskförklarad, så skulle vi inte ut och förvärra situationen. Jag suckade. Jahapp.


Pappa däremot, honom var det inget förkylningsfel på, så han tog sina speciella tärningar och flydde snorfältet. Jag fick en flygande puss farväl innan han gick.


Så precis när jag fruktade att jag och mamma skulle sitta inne själva en hel lördag dök MORMOR upp! Hon hade med sig de vackraste strumporna jag någonsin skådat. Passade bra gjorde dom också. Jag försökte äta mina fötter ett flertal gånger, men det ville sig inte riktigt.


Mamma och mormor grejjade med mina kläder. Sådant som var för smått stoppades ner i påsar, och nya kläder plockades fram. Jag provade på modellyrket och kröp ner i en alldeles för stor overall. Kläder ska ju vara bekväma... eller?


När mormor åkt hem dök pappa upp igen. Mamma lagade till en riktig lördagsgormetmiddag. Pyttipanna. Hon muttrade något om att man det viktigaste är att bli mätt. Jag kände att det var tur att hon hade sin julmust, annars vete katten hur det hade gått.


Efter den förträffliga middagen fick jag min pyjamas och en blöja. Mamma och pappa tittade på the dark knigt. Jag skötte mig hyfsat, men det var ENBART för att jag planerade att sömnvägra sen. Hohohoho. Lite kul måste man ju ha när det är helg.

//L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar