måndag 17 augusti 2009

Vi bryter ny mark..

...eller försöker i alla fall.


Ett nytt projekt vi har tagit oss an är att få Lilly att uppskatta babysittern. Man kan ju faktiskt inte jämt bli buren på mellan sömn och amningsstunder. Hittils har det gått okej. Ett problem som har tillstött är dock att hon kan bli fly förbannad när hon inte får fatt i sakerna som hänger framför henne. Om man bara visste hur man använde den där armen som man har.







Sen kom vi till det mer... besvärliga projektet. Vi har nämligen kommit på hur smart det vore om Lilly kunde äta lite ur flaskan då och då. Jag kan ju faktiskt inte amma henne tills hon är pensionär. Och det kan ju vara bra att ha flaskan som ett alternativ vid ett antal olika scenarion.



Men Lilly har bestämt sig för att bröstet, det är minsann det bästa som finns och hon tänker faan inte ta någon jäkla plasttutte.




Försök 1 - fail.




Försök 2 - fail.


Mormor meddelade att om hon inte tar flaskan snart så får vi lämna Lilly hos henne och åka därifrån. När vi kommer tillbaka så kommer hon att ta flaskan. Jag ska framföra det till Lilly innan vi tar oss an försök 3.



/U

1 kommentar: