torsdag 13 oktober 2011

Everything has a price

Jag sitter på shläflongen (maj gad, kan man inte komma på ett enklare ord för den utskjutande delen av soffan?) och läser lite bloggar. Sippar Cola light i vinglas och överdoserar lyxchoklad. Lilly har somnat i sängen och Björn sussar bredvid mig. I kaminen sprakar en brasa och eftersom lamporna är släckta så låtsas jag att det är rent hemma. På teven sänder 3:an två bra program på raken och i reklampauserna har jag både slösurf och en bra bok att tillgå. Det är myspys på hög nivå, men jag kan inte låta bli att undra vad jag kommer att få betala för detta myseri? Varje gång jag liksom frotterar i hur bra jag har det så är det som om universum straffar mig för mina själviska tankar.

Cirkusnatt? Trafikstockning i tutte 2? Ett kilos övervikt due to frosseri?

Time will tell.

/U

2 kommentarer:

  1. Vad blev straffet?

    Bebisens magiska migrän-botar-egenskaper har gått över =( Och därför borde den också i rättvisans namn ha förbrukat sin rätt att stanna i magen! Nu.

    /Caroline

    SvaraRadera
  2. Det blev det gamla hederliga "Micke snarkar ihjäl min hjärna och jag kan inte sova"-straffet. Mina bebisvibbar säger att den kommer på måndag, runt fem på morgonkvisten. Nu vet du!

    /U

    SvaraRadera