måndag 3 oktober 2011

Helg och höstmys

Obs, bilden har inget med texten att göra. Typ. Kameran med helgens bildfångst finns icke att finna i huset, den har troligtvis förvillat bort sig och fastnat på Mickes jobb.

Idag är det måndag och sommaren som besökte oss i helgen har tagit sitt pick och värmepack och dragit söderöver. Nu är det återigen grått och mulet utanför fönstret, så operation höstmys är nu officiellt inledd. Ljus, mysbelysning, gosiga filtar och bra böcker är planen.

Helgen var supermysig. I lördags hade vi våra fina vänner över och åt middag. Micke fick något slags panikpåslag när jag handlade "ALLDELS FÖR LITE" mat och åkte och handlade mer. Givetvis vart det typ arton laxar i en laxask över, eftersom det istället vart en aningens för mycket mat. Kvällen kantades i alla fall av härliga skratt som följer med mig in i denna veckan.

I söndags åkte jag ner till Gnesta för att hämta hem Lilly som huserat hos mormor och morfar. Där väntade en tur till svampskogen, bus och mys med Elsa, Ludvig och Adam, kramar med Maritha och Peter, pizza med Patrik och Åsa och en härlig åktur med skrikbilen på vägen hem.

Nu - snabbsurf medan barnen sover, snart - fortsatt planering av kommande höstmys.

/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar