måndag 8 oktober 2012

Varde helg

Fredag. Jag och barnen blev inbjudna att bevittna Mickes sista fotbollsmatch för säsongen. Vår åskådarinsats vart dock kortvarig eftersom Björn inte riktigt förstod konceptet "inte springa in på planen när pappa sparkar boll" och blev ursinnig när elaka mamma hämtade tillbaka honom till tryggheten bakom sidlinjen. Han hämnades med att sätta sig i en gigantisk vattenpöl och fru och barn lämnade illa kvickt området.

Lördag. Jag, Lilly, Maritha och Molly bemästrade både bussen, pendeltåget och tvärbanan för att ta kollektivet kollektivt till Hammarby Sjöstad. Där väntade Ture och hans Päron på oss (Björn och Micke anslöt med hjälp av biltransport) för en väldigt trevlig lekbusochtaco-kväll!

Söndag. Micke spelade bandymatch (jag är en mycket god fru som låter honom spela alla dessa livsviktiga matcher) och jag och kidzen passade på att hänga i Rådsparken i Huddinge för att sedan köra ett shoppingrace på Coop. Sen bar det hemåt till stökiga huset för lite avstökning inför kvällens middagsgäster. Rasmus, Mickes vän från gymnasietiden, med familj stannade förbi för lite catching up och Lilly förälskade sig genast i deras dotter Linnea, endast två dagar yngre än vårt yrväder. Sen trillade mormor och morfar in under natten - 500 casinospänn rikare och VIPS var det måndag igen!

Ture diggade Lilly och Lilly diggade Ture.
Ture hade förövrigt växt otroligt mycket, och odlat en hel drös med gyllene lockar.   

Ett charmtroll på pendetåget.

Ett charmtroll på tvärbanan.

Ett charmtroll i rådsparken.

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder på alla trollen och Ture, vilken stor kille det har blivit! Tack för natthärbärget. Mormor / Morfar

    SvaraRadera
  2. Åhhh, var det bebis mys. Önskar att jag kunnat vara med. Hoppas ni hade det toppen och att ni snart vill göra det igen så vi kan hänga med. Kram Elin

    SvaraRadera