måndag 1 oktober 2012

Helgen i bilder - utan inbördes ordning

På söndagen levererades barnen till mormor och morfar i Gnesta. Bilden är förvisso inte från i söndags, men den såg så varm och somrig ut så den får ersätta regn och rusk-bilderna.

Solen. Vart. Tog. Du. Vägen?

Sommaren. Vart. Tog. Du. Vägen?
Två busungar och en skafferilåda i nåvänlig höjd.

Helgens second hand- fynd, dinosariemössan, blev omåttligt populär hos Lilly - eller "draklilly" som hon heter nu för tiden. Helgens andra fynd (thank you very much Blocket) var en barnsäng till Draklilly - projekt sova i eget rum är nu redo att återupptas.

Två barn, en påse cornflakes och en ladugård resulterade i en full dammsugarpåse.

 Björn hamrar på datorn i sann byggarebob-anda. Otroligt att den envisas med att starta varje morgon - rosa datorer måste vara dom allra bästa. Kärlek till tapeten i bakgrunden.

Molly och hennes päron hängde i Tumba i fredags - alltid lika mysigt att få pussa på prinsessan, alltid lika märkligt att hon kryper runt och slåss om leksakerna istället för att ligga och gny som en liten nyföding.

Två barn, två skålar med chips och en knökfull dammsugarpåse.

2 kommentarer:

  1. Så roligt att se alla bilder och nu är huset återställt efter dagens förskoleverksamhet, trolldegen, färgpennorna, vattenfärgen, och hela leklådan är på plats och väntar på i morgon.

    SvaraRadera