lördag 3 mars 2012

Notan tack!

Idag rullade vi ner till Södertälyeah! för en liten svängom på Torekällberget. Maritha, Peter och Molly anslöt också till familjeflocken och lyckan hos liten var total när vi nådde dagens absoluta höjdpunkt - hästarna. Bilder från dagens utflykt finns här.

När vi gullat färdigt med djuren laddade jag och Micke modkanonerna och åkte ner till Texas Longhorn för en tidig middag. Ute på restaurant. Med. två. barn. Allt gick över förväntan, barnen var glada, maten var god och personalen mycket tålmodig. Vid ett tillfälle gav Lilly ifrån sig skriet från vildmarken och jag och Micke hann nog skälla lite på henne innan vi insåg att hon hade upptäckt att hennes lillebror hade en tandpetare i högsta bebisnävehugg och försökte få oss att avstyra denna självmordsmanöver. Sen gick allt finemang tills vi skulle bege oss hemmåt med alla våra overaller och tillbehör. Då fick liten tvååring nämligen för sig att hon skulle ligga ner och bli påklädd precis som sin lillebror. Eh. Ja. Men annars var det en väldigt mysig upplevelse.

Nu är Micke iväg på spelkväll hemma hos Carlos och jag har lyckats natta de två små kottarna innan klockan slog åtta. ENSAMTID to mama.

Peace out.

/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar