fredag 14 december 2012

Livet raskar över isen

Hej Bloggen!

Trevligt att råkas, det är onekligen ett tag sedan. Det är inte så att jag medvetet har undvikit dig, det råkar snarare sagt vara så att jag har två små underbara ungar som kräver all min uppmärksamhet och lite till. Lilly har blivit superstor och kan prata om allt mellan himmel och jord. Hon har precis klivit in i den härliga kiss och bajs-ålder och tycker om att sjunga "imse vimse bajskorv" när vi handlar mat på ICA. Björn har också blivit superstor och älskar att titta på när pappa hamrar nere i källaren. Helst av allt vi han hjälp till, vilket brukar sluta jättebra.

Annars så är det full fart här hemma. I lördags träffad vi Jonna och Liam (och deras päron givetvis). Lilly fick en jättehäst av Jonna som hon envisas med ska sova tillsammans med henne. En natt vaknade jag av att jag låg och kramade om hästen i stället för Lilly och insåg att det är tur att vi beslutade oss för att köpa en väldigt stor säng.

I söndags hängde vi hemma hos Johan, Therese, Alex och Rebecca och Lilly är mycket noga med att berätta att Rebecca minsann tyckte om henne. Björn hade också roligt, även om han utövade sina mindre charmiga egenskaper på stackars Alexander ett par gånger. Jag är en smula orolig över kommande dagisstart för han med de starka nyporna.

Här hemma är granen på plats och större delen av julklapparna inhandlade. Pappa och Lilly är i Kalix för gammelmormors begravning och jag och Björn har kvalitetstid hemma på högkvägen.

Ja, det var väl en snabb statusuppdatering. Nu - snabbstäd medans Björnen ligger i sitt ide.

/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar