torsdag 14 juni 2012

Semesterrapport

Det är verkligen härligt att vara hemma tillsammans och ha förmånen att göra precis lite som vi vill. Vare sig jag eller min make är dock några såsare, båda är rätt dåliga på att bara sitta still och inte få något gjort, så vi håller oss sysselsatta med diverse trevligheter.

I måndags grillade vi med Maritha, Peter, Grannarna och ett gäng grabbar ur Mickes fotbollslag. Det var också dagen då Mickes playstation 3 gick en diger död till mötes och vi funderar allvarligt på att begrava liket i trädgården.

I tisdags myste vi med Elin, Carro, Moster och tillhörade kids på dagen och sen käkade vi middag med grannarna på kvällen. Lilly och Lucas körde hårt och flickebarnet lekte sig så trött att hon somnade mot min axel i soffan.

I går hängde vi med Carlos, Karin, Jonathan och söta Sofie på Heron City. Jag och Karin avböjde leklandet och gjorde det vi gör bäst, tjattrade över en kaffe. Lilly har fortfarande långa utläggningar om hur hon kastde bollar till "Talos".

Idag inledde vi dagen med att isolera taket. Eller, vi hängde mest i trädgården medan två karlar med tatueringar gick loss på vinden.

Annars har vi ståträning med Björnklumpen och långa samtal om åskväder med LillyBilly. Hon är mycket faschinerad över fenomenet och envisas med att titta på åsk-klipp på youtube.

Och NU, nu när isoleringen är klappad och klar, kan vi äntligen äntligen börja med nästa uteprojekt. Att riva FulMuren! Hurra! Alla med uppdämda aggressioner är välkomna hit när som helst.

/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar