söndag 15 april 2012

De senaste dagarna i bilder

I torsdags firade vi att Dennis, Elins lillprins, har nått den anmärkningsvärda åldern 6 månader. Vart dom senaste sex månaderna tog vägen är det ingen som vet.

Lilly har fått en hang-up på Mamma Mu och vill gärna att man läser böcker för henne och titta på avsnitt på datorn. Gärna samtidigt om det går för sig.

Springa ska blir min grej. Jepp. Två gånger har jag flåsat runt kvarteret och nu är jag snart elitatlet.

I lördags lastade morfar sommarens renoveringsprojekt och tuffade hela vägen till Tumba. Han är himla bra den där morfarn.


I lördags vaknade vi förövrigt till en decimeter nysnö. We do not approve.



Björn håller på att få tre nya tänder. Två framtänder och en liten granntand.


I lördags kväll svängde vi över till Maritha, Peter och Molly och åt kopiösa mängder god mat. Och en och annan bil. Även familjen Hjälm förgyllde kvällen med sin närvaro.
Mosters Prinsessa fick givetvis alot of mosterlove.


Lilly och Liam hittade varandra och hopptestade Maritha och Peters soffa.

Den höll.


Sen stoppade vi in kidzen i gästrummet och meddelade att det var dags att sova. Det tog förvisso en stund för de små liven att varva ner, men...

...sömnen infann sig tillslut.

Annars har helgen bjudit på lite innebandyträning. Och brist på städning.

Söndagen spenderade vi hemma hos Carro och Andreas. Lillys älsklingscarro (som fick både pussar, kramar, kittlingar, små kärleksbett och busnyp) har nu även hon passerat 30, och detta firades genom att äta sjukt många kakor. Hon kan inte bara sy, hon kan baka också. Grattis kära du! Tant Caroline är allas vår favorit!

/U

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar